Posted on / by Wonozo / in Activiteiten, Buddy, Vrijwilligers, WONOzo

Wonozo vzw dankt zijn vrijwilligers met een ontbijtbuffet

Op zaterdag 9 maart organiseerde Wonozo vzw een hartverwarmend ontbijtbuffet om de tientallen vrijwilligers en buddy’s te bedanken voor hun inzet en engagement. Zij vormen een belangrijke en cruciale schakel binnen onze organisatie!

De toewijding en inzet van onze vrijwilligers vormen de essentie van onze werking en maken een wereld van verschil voor al onze cliënten.

Wonozo vzw erkent de onschatbare waarde van vrijwilligerswerk en wil -ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan- deze gelegenheid aangrijpen om haar dankbaarheid te tonen.

Het ontbijt ging door in UtopiaCafé in Aalst en was niet alleen een moment van waardering, maar ook een gelegenheid voor de vele vrijwilligers en buddy’s om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen.

Tegelijkertijd willen we van deze gelegenheid gebruik maken om geïnteresseerden uit te nodigen om te vernemen hoe men vrijwilliger of ‘buddy’ bij Wonozo kan worden.

Buddy zijn biedt een unieke kans om persoonlijk betrokken te zijn bij de ondersteuning van volwassen personen met (een vermoeden van) een beperking die zelfstandig willen wonen.

Voor meer informatie en aanmelding www.wonozo.be of mail naar info@wonozo.be of 054/42.16.17.