tatiana
Posted on / by Wonozo / in WONOzo

Even voorstellen: onze nieuwe medewerkster Tatiana

Sinds kort hebben we een nieuwe medewerkster bij WONOzo! We stellen Tatiana dan ook graag even aan jullie voor.

Wie is Tatiana in een notendop?

Ik ben Tatiana en ik ben 28 jaar jong. Ik woon in Herne, samen met mijn man, 2 katten en onze hond. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig wandelen met de hond, sport of lees ik.  Ik ben een dromer, maar wanneer ik iets wil, dan ga ik er ook de volle 100% voor.

Mijn omgeving omschrijft me als iemand met een luisterend oor die altijd het positieve ziet in mensen.

Wat heb je gestudeerd?

Aan de hogeschool studeerde ik Office Management omdat dit een heel algemene opleiding is waarmee ik nog heel wat richtingen kon uitgaan. Als 18-jarige vond ik het namelijk moeilijk om te beslissen wat ik de rest van mijn leven wou doen als werk. 

Mijn eerste job was als Sales Assistant in een rekruteringskantoor. Daar kreeg ik de kans om door te groeien naar de marketingafdeling. Daar heb ik heel wat geleerd over marketing, pr en communicatie. Allemaal skills die ik vandaag kan inzetten voor WONOzo!.

Waarom heb je gekozen voor WONOzo!?

Het rekruteringskantoor waarvoor ik 5 jaar heb gewerkt, was een Amerikaanse multinational. Ondanks dat ik hier veel heb bijgeleerd, merkte ik dat ik liever wou werken voor een kleinere organisatie die zich inzet voor mensen. Zo heb ik dan de overstap gemaakt naar een vzw.

Zelf ben ik opgegroeid in Geraardsbergen, dus het is voor mij extra leuk om te kunnen werken in de stad waar ik naar school ging.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op maandag ben ik aanwezig bij WONOzo!. Hier zal ik instaan voor alle communicatie, marketing en fondsenwerving. De fondsenwerving is héél belangrijk, want hoe meer geld we ontvangen via giften en donaties, hoe meer activiteiten we kunnen aanbieden aan onze cliënten én hoe goedkoper we deze kunnen aanbieden. 

Naast WONOzo! werk ik ook nog voor Schoonderhage. Daar ben ik aanwezig van dinsdag t.e.m. donderdag.

Hoe kunnen mensen jou contacteren?

Wanneer je vragen voor me hebt, mag je me steeds mailen via tatiana.segers@wonozo.be

Tot snel!